Restaurante Romania, Restaurante Nunti, Ballroom, Evenimente, Nunta, Botez

  
Rezultate cautari / Filtre
 
 
Pensiunea DanaCris

Pensiunea DanaCris

Pensiunea DanaCris este prezenta pe piata hoteliera de peste 15 ani, timp in care in mod continuu si fara exceptie a acordat o atentie deosebita clientilor sai si calitatii serviciilor oferite.    
 
 
 
 
 


Ballrooms by Bamboo

Restaurant Ballrooms by Bamboo

Un eveniment incredibil incepe cu o echipa incredibila – una cu viziune, experienta si pasiune.
 
 
 
 
 


Restaurant Palatul Odeon

Restaurant Palatul Odeon

La Zahana 33 va veti simti ca intr-un film al vechiului Bucuresti unde in fundal se aude glasul duios al Mariei Tanase si alti artisti consacrati din perioada interbelica.
 
 
 
 
 


1

Casa Verde

Casa Verde Daca ar fi sa te gandesti cum sa iti improspatezi cateva zile, fie printr-o escapada sau o vacanta…. atunci nu ar fi rau sa planifici toate acestea la noi.  Pentru ca unde te poti gandi la vacanta si libertate daca nu la Kasa Verde?
 
 
 
 
 


Conacul Drahneilor

Conacul Drahneilor

Conacul Drahneilor Localitatea Ruscova este pozitionata in N-E judetului Maramures, pe cursul inferior al raului cu acelasi nume. Localitatea este deosebita prin peisajul sau natural, specific Maramuresului istoric si prezinta un relief variat cu aspect muntos. Formele predominante sunt ocupate de dealuri ...
 
 
 
 
 


Hotel Escalade

Hotel Escalade

Hotel Escalade Indiferent de sezon, Escalade Hotel din Poiana Brasov isi propune sa ofere oaspetilor sai un sejur imbietor la standarde ridicate, fiind alegerea cea mai buna fie ca doresc sa isi petreaca o vacanta linistita in familie, fie sa practice sporturile de iarna sau sa organizeze un eveniment fest...
 
 
 
 
 


Pensiunea Casa Amurg

Pensiunea Casa Amurg

Pensiunea Casa Amurg Situata departe de zgomotul oraselor aglomerate, la intrarea in orasul Sinaia dinspre Bucuresti, intr-o zona linistita, pensiunea noastra va pune la dispozitie cazare de cea mai buna calitate, atat in ceea ce priveste confortul, cat si a petrecerii timpului liber.
 
 
 
 
 


Pensiunea NEW AOSTA GARDEN

Pensiunea NEW AOSTA GARDEN

Pensiunea NEW AOSTA GARDEN Pensiunea NEW AOSTA GARDEN*** va invita sa petreceti o vacanta de neuitat la munte, in SINAIA, in cadru intim al pensiunii de trei stele, unde relaxarea si satisfactia maxima sunt reguli. Sunt la dispozitia dumneavoastra 4 camere duble, 4 camere triple si o camera dubla deluxe , ...
 
 
 
 
 


Pensiunea Ferma

Pensiunea Ferma

Pensiunea Ferma Pensiunea Ferma 5* va ofera posibilitatea de a va relaxa intr-un ambient primitor si calduros, imbinand perfect luxul si confortul din interiorul pensiunii cu elementele rustice inconjuratoare, traditionale zonei.
 
 
 
 
 


Pensiunea Alina

Pensiunea Alina

Pensiunea Alina Pensiunea Alina va primeste intr-un camin cald si linistit, in inima naturii, unde va puteti relaxa si rasfata, va puteti bucura de drumetii, servicii de agrement si de multa liniste.