2
Posted ianuarie 26, 2015 by admin in OSPITALITATE
 
 

Cel mai CUNOSCUT lanţ de FAST-FOOD din lume dă cărţile pe faţă

Cel mai CUNOSCUT lanţ de FAST-FOOD din lume dă cărţile pe faţă
Cel mai CUNOSCUT lanţ de FAST-FOOD din lume dă cărţile pe faţă

Probabil nu o dată v-aţi întrebat cum sunt făcuţi şi ce conţin cartofii prăjiţi de la fast food. Grant Imahara, realizatorul „Mythbusters”, a vorbit direct un reprezentant al celei mai mari companii şi a mers să vadă cum stau lucrurile în fabrica lor

Astfel, în timpul aventurii sale, Grant a aflat următoarele lucruri:

1. Cartofii sunt transportaţi de la fermă către fabrica.

2. Sunt curaţi şi tăiaţi.

3. Li se adăugă ingrediente pentru a controla culoare, mai exact: dextroza, adică glucoză, şi pirofosfat acid de sodiu, adică un aditiv sintetic cu rol de stabilizator.

4. Cartofii sunt parţial prăjiţi pentru a prinde o crustă crocantă.

5. Apoi sunt trecuţi printr-un „tunel de îngheţare”, adică congelaţi şi trimişi către restaurante.

Citeste articolul complet pe www.observator.tv

3,042 total views, 1 views today