0
Posted ianuarie 10, 2015 by admin in Afisare in recomandam
 
 

Trattoria di Parma

woolwich_pasta
woolwich_pasta

Suntem bucurosi ca sunteti alaturi de noi la deschiderea noului restaurat Trattoria di Parma.Din pasiune pentru bucataria italiana va intampinam cu cele mai bune preparate, avand ca baza pasele proaspat facute in casa si savuroasa pizza atet pregatita pentru dumneavoastra.

Trattoria di Parma este situat in sectorul 4, pe strada Nitu Vasile nr 51, intre Piata Sudului si Brancoveanu.

Restaurantul va pune la dispozitie un meniu diversificat, incepand cu pizza, paste, salate, preparate din carne de vita, pui si porc, pana la specialitati din peste si fructe de mare. Va asteptam cu un sortiment diversificat de limonada, specialitati din cafea si deserturi alese.

Restaurantul este structurat pe 3 niveluri : la parter cafeneaua, la etajul 1 restaurantul iar la etajul 2 este sala de evenimente cu o capacitate de 50-60 de persoane,  unde puteti organiza nunti, botezuri, cununii, aniversari.

Va asteptam cu paste proaspete facute in casa, cu preparate italienesti deosebite pastrand in intregime retete clasice italienesti.

Ne laudam cu cea mai mare pizza din Bucuresti, pizza de 50 cm pentru 3-4 persoane precum si cu o oferta de nerefuzat PIZZA 1+1 GRATIS  : la o pizza de 32 cm comandata, va mai oferim GRATIS o pizza de 24 cm, la alegere.

Va asteptam pe cele 2 terase ale restaurantului cu o capacitate de 60 de persoane. Am creeat pentru dumneavoastra un loc cu o priveliste de invidiat: Tersasa de la etajul 1, o terasa lainaltime, cu verdeata, un loc de relaxare si confort.

Va asteptam si pe voi.

Trattoria di Parma, un nume care trebuie retinut .

strada Nitu Vasile nr 51       www.trattoriadiparma.ro

2,092 total views, 1 views today