0
Posted ianuarie 12, 2015 by admin in OSPITALITATE
 
 

Un nou concept de cafenea dezvoltat de Ana Pan

Un nou concept de cafenea dezvoltat de Ana Pan
Un nou concept de cafenea dezvoltat de Ana Pan

ANA Baking Co., noua cafenea-concept marca Ana Pan, s-a deschis recent in zona Dorobanti din Bucuresti. Este vorba de un mix creativ de patiserie, cafenea si mini-bistro, un spatiu inspirat din atmosfera newyorkeza. Meniul locatiei este de catre Ashlie Dias, Executive Chef Crowne Plaza Bucharest si cuprinde sandwich-uri si supe calde, omlete, salate, produse de brutarie artizanala si de patiserie, deserturi marca Ana Pan, cafea preparata in stil italian, vafe si „inghetata calda de iarna”.

„ANA Baking Co. s-a nascut din pasiunea noastra de 24 de ani pentru tot ce e bun si dorinta de a impartasi cu bucurestenii atmosfera relaxata si creativa a orasului New York! Cu acest concept nou ne propunem sa castigam timp pentru clientii nostri. Venim in intampinarea celor care traiesc in viteza, care cauta varietatea, calitatea si prospetimea. Solutia pe care le-o oferim este un mix creativ de cafenea, patiserie si mini-bistro”, a declarat Alexandra Copos, CEO& Chairwoman of the Board ANA PAN & Ana Hotels.

Atmosfera newyorkeza a locatiei a fost conturata de arhitectul italian Stefano Ricci. Obiectivul principal a fost de a crea o atmosfera relaxata si calda, de a genera un spatiu care sa conduca instinctiv clientii spre a se servi singuri de la coffee & food bar. Rezultatul este un design rustic- industrial, cu accente de lemn, metal si ceramica ce imita caramida.

Citeste articolul complet pe www.foodandbar.ro

1,527 total views, 1 views today